tiistai 6. joulukuuta 2011

Mustia pilviä

Kun edellisen kerran kirjoitin Penasta ja pygmeistä, toivoin jatko-osan juttuun olevan positiivisempi. Halusin odottaa pari päivää ja kertoa, kuinka Damonin hännän töpö on parantunut hyvin, ja Penakaan ei enää antibioottikuurin myötä rohise. Valitettavasti en voi kirjoittaa kumpaakaan.

Damonia ei eilen näkynyt, joten päätin aamulla tarkastaa tilanteen. Yleensä Stefan ja Damon kun touhuilevat samoihin aikoihin omissa purkeissaan. Nostelin asumuksesta tavaroita yksi kerrallaan, odottaen koko ajan minkä tavaran alta pieni karvainen pallosalama sinkoaa toiseen päähän boksia. Niin ei käynyt. Tavaroiden nostelun ja kuivikkeen kaivelun jälkeen Damon löytyi kuolleena yhden pesän alta. Lupaavasta alusta huolimatta haavat taisivat siis sittenkin olla liian pahat, eikä pojasta ollut niitä päihittämään. Ruokaa ja vettä kun oli pojan saatavilla yllin kyllin. Nyt Stefan on sitten ainoa pygmi talossa, ja sille mietitään neitiseuraa. Hetken jo toivoin, että molemmat herrat olisivat olleet uutta seuraa vailla, vaikka niin montaa vakituista pygmiasumusta ei kämppään ollutkaan ollut suunnitelmissa.

Miun kauniin pikkuhiiren lähtö ei kuitenkaan ole tänään ollut ainoa mieltä painava asia. Penan rohinat ovat jatkuneet muuttumattomina, vaikka antibioottikuurista on jo neljä päivää takana. Poika on myös kyllästynyt koko kuuriin, ja rimpuaa ja vastustelee lääkkeenottoa koko ajan enemmän. Tänään lisäksi kuulin, että myös Penan veli on alkanut rohista pahasti, mikä yhdistettynä antibiootin auttamattomuuteen puhuisi omaa kieltään jostain muusta kuin vedon aiheuttamasta pikkuflunssasta. Mistä, en halua edes miettiä. Pena on nyt kuitenkin omassa sairasyksiössään, ja Tiinan kanssa sovittiin että Naveen jää vielä joksikin aikaa hänen luokseen. Tällähetkellä Penaa kun ei halua yhdistää kenenkään kanssa. Syöttelen nyt kuuria loppuun, ja mietin, mitä teen jos kuuri ei vie oireita edes hetkellisesti pois. Krooninen räkätauti kun ei kuulosta alle parikuisen rotan elämältä. Onneksi Janina ja Saija ovat tulossa huomenna, niin voi heiltäkin mielipidettä paremmin kysyä.

Penan rohina kuuluu selvästi myös parin kymmenen sentin päästä kuvatusta videoklipistä:

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Voi ei.. :( Jaksamisia sinne!