perjantai 2. joulukuuta 2011

Muksuja

Muksuilla alkaa olla jo kunnon silkkiturkit, ja haluaisin jättää niistä kaikki kotiin. Tai jos en kaikkia niin ainakin kaksi essex tyttöä ja yhden essex pojan. Pitää koettaa ensi viikolla kutsua Saijaa ja/tai Janinaa kylään, että jompi kumpi puhuu miulle tarvittaessa järkeä. Noin monen kotiin jättämisessä sitä kun ei ole, ellei muksuista tule oikeasti lupaavia muutakin kuin paapottu lemmikki mielessä (muksut nukahtelevat jo nyt kellahtaen syliin <3). Viikon päästä kun pitäisi varmaan hiljalleen alkaa myynti-ilmoituksiakin pienistä laittaa.






Yksi likka haudattu selälleen muiden alle

...ja sitten joku paparazzi nappasi kameran miun selittäessä mitkä muksuista haluaisin jättää kotiin...

4 kommenttia:

rruina kirjoitti...

Hei.Tässä mietin että jos joskus rottia hankkisin niin paljon sun myyntihinta on? -Riina

Susanna Hoffren kirjoitti...

Poikasten myyntihintana olen pitänyt 30€ per poikanen. Mikäli rottien hankinta on harkinnassa, meille pääsee halutessaan myös tutustumaan rottiin :)

rruina kirjoitti...

Okei, tässä olen harkinnut rottien hankintaa jos nyt saan noi suostumaan... Oon tässä miettiny että kuinka isoa häkkiä kannattaa harkita? Ennakkoon mulla on tuo kaksi kerroksinen hiirille kuuluva mutta luulen että ainakin vanhemmalla iällä tulee liian pieneksi?

En katsomaan pääsisi varmaankaan,mutta näin ennakkoon kysellen että kuljetko koskaan hesa-turku moottoritie väliä? :)

Susanna Hoffren kirjoitti...

2-3 rotalle suosittelisin 80*50*80cm häkkiä, tai siitä isompaa. Tämän kokoluokan häkeistä ainakin Ferplast Jenny KD löytyy monen verkkokaupankin valikoimista, samoin kuin Furet XL. Hintaero ei tosin kaikissa paikoissa ole mahdottoman iso esimerkiksi Furet Toweriin, etenkin jos onnistuu tarjouksia löytämään. Silloin kannattaa harkita isompaakin häkkiä, jos tila antaa myöten.

Kovinkaan usein ei itse tule Helsingissä päin käytyä, mutta esimerkiksi näyttelyiden yhteydessä kuljetus Helsinkiin saattaa joskus järjestyä, mikäli poikueet ja pääkaupunkiseudun näyttelyt osuvat hyvin yksiin :)