maanantai 21. toukokuuta 2012

Auenneita silmiä

Muksukasaa
Tänään maailma näyttäytyi ensikertaa Katarinan muksuille, tai ainakin osalle porukasta. Ensimmäisenä auenneita silmiään esittelivät Leikki ja Pamaus, sitten porukan blondi Ihastus. Ei Ihastuksesta sitten täysin punasilmää tullutkaan, vaan sen silmät ovat oikein tummat rubiinit tai mustat, todennäköisesti rubiinit. Katastrofi oli malttanut avata silmistään vasta toisen. Sählinki oli koko kuvaustuokion niin unisissa tunnelmissa, että en usko että se olisi silmiään avannut vaikka ne olisivatkin jo auenneet. Lähinnä pikkuneiti keskittyi kääntämään kylkeään ja testaamaan mahdollisimman monia eri nukkuma-asentoja löytääkseen sen täydellisen. Siihen touhuun neiti uppoutuikin täysin, eikä antanut minun tai kameran häiritä siinä missään määrin.

LipstikkaLeikki
Sählinki saikin sitten jäädä nukkumaan samalla kun sylittelin muksuista virkeämpiä. Katastrofi alkoi sylissä ollessaan nuolla miun sormea. Ihana pikkupoika. Leikki kävi puolestaan tekemässä tuttavuutta siskoni kanssa, ja meinasi kadottaa itsensä paidan sisään lähtiessään seikkailemaan löytämäänsä uuteen onkaloon. Häkissä pesästä lähdetään yhä herkemmin päiväretkille muuhun häkkiin, joskin spurtit ovat yhä lyhyitä ja päättyvät sisaruskasan keskelle.

Katarinalle kävin hakemassa Faunattaresta tutumpaa ruokaa, ja nyt kokeillaan sitten auttaisiko se rupiin. Katarinan aiemman poikueen kanssa kun rupea ei ollut esiintynyt, niin kyselin sitten Suskulta neidin aiemman poikueen aikaista menua. Jokin jota olen tottunut omille naarailleni syöttämään kun ei selvästi tuolle mammalle niin hyvin sovi. Niin kokeillaan sitten josko paluu neidille tutumpiin ruokiin poistaisi myös iho-ongelmat. Ruokavalion ohella käytetään sitten Aloe Veraa ja pidetään kynnet lyhyinä.  

Saijalta piti myös varmistella omaa kasvattajakurssille pääsyä, kun facebookista olin bongannut jo yhden kurssitiedon saaneen, enkä itse ollut kuullut vielä mitään. Kaikki hakijat on kuulemma mukaan huolittu, mutta määrän vuoksi jaettu kolmeen ryhmään. Niin nyt sitten odotellaan milloin kurssipostia saapuu. Tuleekin sitten opiskeluntäyteinen kesä, sekä rottajutuissa että gradun kanssa. 
PersiljaPamaus

...jolla on kiire sylistä pois.


Hieman uninen LipstikkaLeikki

Sokkoseikkailija KardemummaKatastrofi

Peppupystyssäkin voi nukkua. Ainakin SoodaSählinki.

KaneliKepponen seikkailemassa.

Sitten Sählinki kääntyi nukkumaan selältään tassut söpösti supussa. Pikku unikeko.

2 kommenttia:

Sane kirjoitti...

Ihania vauvakuvia! <3 Turmalle ja Katastrofille paljon pusuja! :)

Ja siis niin mitä, kaikki kasvattajakurssille hakijat on päässy mukaan vai? :O Oho taitaa olla sit meilläkin edessä!

Susanna Hoffren kirjoitti...

Siis näin Saijan mailista ymmärsin :) Itse kun piti jo malttamattomana ihmisenä asiasta udella, kun huomasin viime keskiviikkona facebookissa Petran päässeen. Ja kun sitten tuli helatorstai, arkipäivä, viikonloppu ja arkipäivä, niin ehdin jo alkaa miettiä olenko laittanut yhteystietoihin väärän päivän sille kun osoite muuttuu, tai onko maili kenties hukkunut matkalla tai jotain. Kumman malttamattomana kun sitä on tietoa odottanut (taisin hakemuksen perille menonkin varmistaa sekä Saijalta että Elinalta), vaikka alkuun vähän mietti että hakeeko vielä tänä vuonna edes. Mutta päätyi sitten kuitenkin hakemaan, kun kurssit ovat vain joka toinen vuosi.

Kun ei se kasvattajanimi ole omalla kohdalla vielä mikään kiireellinen, mutta kurssia itsessään odottaa paljon. Kun on se kuitenkin aina eri asia pyöritellä kasvatuskysymyksiä yhdessä kokeneempien kasvattajien kanssa, kuin vain netistä lukea.