lauantai 26. toukokuuta 2012

Muhkullakin muksuja

Tänään tuli sitten Tiinalta viesti, että Muhku on synnyttänyt viime yönä. Vielä mammaa ei ole pesänkatsomisella häiritty, eli poikasmäärä selviää sitten myöhemmin. Itsekin jää nyt mielenkiinnolla odottamaan, minkälaisia tapauksia pesästä löytyy.

------

Poikueuutisia kuuluu näemmä useammaltakin taholta, Janinan luona Ratazana's Mona Lisa (sk agouti essex) on myös synnyttänyt tänään. Pian pitänee Elinaltakin kysellä, miltä tilanne hänen viime näyttelyn jälkeen astuttamien naaraiden osalta näyttää. Jos meillekin sitten jostain poikueesta löytyisi pikku prinsessa tai pari laumaan.

Paula kävi tänään ystävänsä kanssa hakemassa meiltä astianpesunkoneen pois muuton tieltä, ja samalla kuuli sitten häneltä Hollannintuontipoikien kuulumiasikin. Arkoja kumpikin pojista on yhä, mutta kotihoidossa reipastuneet, ja rohkeampi pojista uskaltaa hakea jo ruokaakin kädestä. Normaaleja kodin ääniä, kuten imuria kyllä yhä oudoksuvat.  Mutta kilttejä ja uteliaita ovat yhä olleet, joten eiköhän muukin asetu sitten ajan kanssa uomiinsa. Pitää itsekin mennä taas poikia katsomaan, sitten kun saa pahimman muuttokaaoksen alta pois. 

Ei kommentteja: