torstai 17. toukokuuta 2012

Muksut 9vrk

Pötköttelyä
Janina kävi tänään hakemassa dunia, ja vilkaisi samalla nuo Katarinan muksut. SoodaSählingin tasosta hän oli valitettavasti samaa mieltä kanssani: kotiin tyttöä ei kannata jättää, sijoitusta ehkä harkita sopivan sijoituskodin löytyessä. Nyt eniten mietityttääkin mitä teen tytön kanssa mikäli sopivaa sijoituskotia ei löydy. Tosiasia kun on, ettei tyttö itsessään ole lupaava, eikä edes sillä tavalla vinksallaan että ikä voisi pahemmin auttaa asiaa. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö tyttö voisi jättää sopivan uroksen kanssa ihan kivoja jälkeläisiä (ja lotossakin voi voittaa rahaa, jopa pääpotin). Mutta kyseessä on tuuripeli, ja poikueesta on kuitenkin jäämässä jalostuskäyttöön yksi selvästi lupaavampi tapaus, tosin väärää sukupuolta.  Saijalta tyttö pitää ainakin jemmata, jos se "vahingossa" kotiin jää, muuten tulee sanomista ;) Tosin uskottavien jalostussuunnitelmien laatiminen voisi alkaa käydä haasteelliseksi SoodaSählingin ja berkkisten kanssa, vaikka vetoaisin kuinka pitkän tähtäimen suunnitelmiin.

Kasa
Nyt ensisijainen vaihtoehto ehkä onkin etsiä SoodaSählingille sijoituskotia, että saa teetettyä sillä yhden testipoikueen. Ja toivoa että Janina välittää Ratazana's Mona Lisalle tilaukseni lupaavammasta sk agouti essex naaraasta. Mikäli tilauksen kanssa tulee ongelmia, yhtenä vaihtoehtona voisi vielä olla sk agouti essex naaras Ratazana's Viilata Pilkkua -nimisen neidin poikueesta. Sekään ei tosin ole vielä syntynyt, eli kyse on vasta alustavasta mahdollisuuksien kartoittamisesta. Janina kun puolestaan itse toivoisi Mona Lisan poikueesta kikkarakarvoja.

Yhtä kaikki nyt ollaan tilanteessa että minulla on neljä naarasta joista ainoastaan yksi on astutusiässä (ja sillekään en ole vielä keksinyt sopivaa urosta), sekä kuusi urosta joista yhdellekään minulla ei ole vielä naarasta (ja joista puolella menee tosin vielä reilu tovi ennenkuin ne ovat edes jalostusikäisiä). Tiedusteluja sopivista tyttöystävistä on kyllä jo pariin suuntaan tehty.

Kehitys kuitenkin vie eteenpäin, ja tänäänkin PersijaPamaus ja KaneliKepponen poistuivat ensi kertaa omin päin pesän ulkopuolelle. Ei tosin vielä pitkäksi aikaa, ja vain mamman ollessa poissa häkistä. Muuten vauhdin ei voi sanoa vielä muksuilla kasvaneen, valtaosan ajasta pienet kun esittelevät mitä omalaatuisempia nukkumisasentoja. Mammalle on puolestaan tullut nyt tuhdimpien ruokien myötä proteiinirupea, joka on nyt tarkkailussa ja aloe-kuurin alla.
Ensimmäinen suuri seikkailu

Ei kommentteja: