torstai 24. toukokuuta 2012

Yksilökuvia ja Jyväskylän ilmoittautumiset

Muksuista tuli nyt napattua perinteiset yksilökuvat blogia varten. Tälläkertaa kuvateemaa ei kyllä voi pitää erityisen onnistuneena. Taustalle kuviin kun päätyivät mausteet muksujen nimiteeman mukaan, mutta osa muksuista selvästi arasteli niiden vieraita voimakkaita tuoksuja. Pyrinkin sitten napsimaan lopuista muksuista vain mahdollisimman äkkiä muutaman kuvan, sen normaalimmamman 'napsitaan parikymmentä kuvaa ja toivotaan että jokin onnistuu' -sijaan. Sitten muksut pääsivät takaisin boksiin, ja sylittelyjen kautta mammansa luo. Boksissa muksut sitten ryömivätkin taas itse käden päälle kasaan nukkumaan, eli pieni säpsyily jota alkuun ihmettelin jäi vain kuvaustilanteeseen.

PersijaPamaus

KardemummaKatastrofi

KaneliKepponen

SoodaSählinki

RakuunaRyökäle

LipstikkaLeikki

InkivääriIhastus
Sunnuntaille sovittiin sitten ensimmäinen poikastenkatsomisvisiittikin, kun Piia tiedusteli InvivääriIhastusta sähköpostilla, ja päädyimme sitten juttelemaan siitä ja SoodaSählinkistä myös facebookin kautta. Se on aina mukavaa kun kotiehdokas on sen verran läheltä, että pystyy kutsumaan ihan paikanpäälle muksuihin tutustumaan. Siitäkin huolimatta, että koti on nyt sisustettu kauniisti pahvilaatikoilla. Mutta eipä niitä kuitenkaan rottien eteen ole pinottu niiden katsomista haittaamaan.

Jyväskylän ilmoittautumisetkin sain viimein aikaiseksi kirjoittaa. Eli ne ovat nyt maksua ja lähetystä varten valmiit. Uroksista ja naaraista itseltäni lähtee kummistakin mukaan pari, jonka lisäksi Tapsan Tuike lähtee debytoimaan pettiin. Eipä ollut taas kauhean vaikea ilmoitettavia päättää, nyt kun Muhkukin on vielä Tiinan hoivissa. Tiinan kanssa kyllä jo alusteltavasti juteltiin, että vaikka neiti nyt synnyttääkin Tiinan luona, saattaa se tulla meille poikasten ollessa pariviikkoisia. Tiinalle kun on nyt tulossa useampia poikueita, ja siinä kohtaa kun poikasten silmät aukeavat tämän muutonkin pitäisi olla jo pääosin ohi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenhän Ron ja Winston sinne uuteen asuntoon kaikkien aikuisten rottien ja nyt vielä ehkä useamman poikueen kanssa mahtuvat? Hoitotarve olisi edelleen siinä kesäkuun puolivälissä. "Maustepoikueessa" näyttää olevan kasvamassa ihan Winstonin (Cooken) kaksoisolento. Sun elämä on kyllä tosiaan blogin nimen mukaista!

Susanna Hoffren kirjoitti...

Älä huoli, kyllä pojat mahtuvat :) Asunto on tosiaan nykyistä isompi, ja omista rotistakin Frederik ja Maurits kotiutuvat uudelle asunnolle vasta heinäkuussa karanteenipaikasta.

Kanitkin kun muuttivat tosiaan jo aiemmin Mikon mukana, eli oma eläintenpito keskittyy nyt aiempaa enemmän rottiin (+sitten katselulemmikkiosastoa edustamassa ovat vielä nuo käärmeet ja pygmit).

Lasinsirpale kirjoitti...

voi että mitä ihania pikkusia ♥